Merkurjev obrat v direktno gibanje, še zadnjič v letu 2020

The planet Mercury
Ob 18:49 se planet Merkur obrača nazaj v direktno gibanje. Končno, bodo nekateri rekli…..
 
Potrebno je poudariti, da ko planet spreminja svojo smer (naj bo to direktno ali retrogradno), je navidezno na ” mestu”, kar ojača delovanje posameznega planeta. V tem primeru se gre za Merkurja, planeta komunikacije, povezovanja, prometa. Pričakujemo lahko več nesporazumov takih ali drugačnih, komunikacijske šume, klicev, ki jih nismo sprejeli, e-pošte, ki ni našla svojega cilja… Vse je možno, ko Merkur, planet našega racionalnega uma, ne deluje tako, kot smo ga ponavadi vajeni.
Zanimivo bo opazovati rezultate ameriških volitev, koliko nenadnih preobratov, zapletov se bo tekom glasovanja dogodilo.
 
Ne pozabimo, da imamo še deset dni Marsove retrogradnosti,, ko volja naše potrpežljivosti ne zmore več držati nenehnih omejitev delovanja, pa naj bo to v fizičnem smislu ali pa v delovnem smislu. Povečana je agresija, kar se na žalost kaže širom sveta.
 
12.11. nas čaka še zadnja konjunkcija med planetoma Jupitrom in Plutonom. Stiska nas še bolj. To je delovanje Kozoroga. Razmere se poslabšujejo, zaostrujejo predno se lahko izboljšajo. Smo kot v ekonom loncu, ko se zdi, kot da ga ni ne konca ne kraja…
Konec novembra se dogodi še prvi obročasti lunin mrk, tako da bomo kmalu pod taktirko vplivov delovanja mrkov.
Bodimo zavestni, naj mi vodimo dogodke, in ne obratno, dogodki nas. Samo zavestno usmerjen notranji mir se ne bo posvečal kaosu zunanjega sveta. To je trening uma, osredotočenosti, naj kaj je pomembno v življenju. Fokusirajmo se na sebe, kar v danih možnosti lahko opravimo, ostalo lahko počaka, ko bo slika mnogo bolj podporna, kot je sedaj.
 
Tisti, ki radi meditirate, da se lažje povežete s seboj, je to izjemno pozitivno orodje v tem zmedenem času. Le prizemljujte se in ne zahajajte v svet iluzij, eskapizma, ker je tu na Zemlji tako nevzdržno živeti. Neptun je lahko močno slepilo, agent odrešitve v tem ponorelem prostoru. Tudi to bo enkrat minilo!
READ NEXT  Prvi kvadrat med Saturnom in Uranom v letu 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Book a reading

I offer a variety of astrological chart readings both in person or online