Nika Middleton

Psychological & Evolutionary

Astrology

Blog

In my astrology blog I give insights into current astrological events and how they will affect us all generally.

Forest

Mars gre direkt

Po dveh napornih mesecih se je planet akcije in naše volje, Mars, le obrnil svojo smer in trenutno še navidezno stoji na mestu.

Read More »
Decorated pumpkin at a local pumpkin show in Preserje, Slovenia. Just before halloween this local village near Ljubljana carves out pumpkins in all shapes and sizes and puts them on display in the street.

Modra luna in vsi sveti

Danes se dovrši še ena polna luna v oktobru. Kadar imamo dve polni luni v mesecu, pravimo drugi luni tudi modra luna. Ta je še izjemno močna, saj poleg tega, da je izrazito Uranska, sovpada s posebnim datumom, 31.10., ko so v starem keltskem izročilu, praznovali konec starega leta, ter se zahvaljevali za ves pridelek, ki ga je izročila mati Zemlja. Kelti so tudi verjeli, da ima ta dan bolj subtilen pomen.

Read More »
Halloween Blue Moon

Halloween Blue Moon

We are wrapping up the month of October with another full moon (first one was at the beginning of the month). When two full moons emerge within a calendar month, we call the second moon a Blue Moon.

Read More »
Scorpio

Vstop Sonca v škorpijona

Sonce je že na zadnji, kritični stopinji zodiaka in čaka na vstop v škorpijona. Iz tematike odnosov se premikamo v tematiko kralja podzemlja, škorpijona.

Read More »
Moon

Nova luna v Tehnici 2020

Tokrat je lunacija zelo intenzivna, saj ne samo, da je poudarjen kardinalen princip vpletenih planetov, napeti so tudi aspekti med njimi (med luno, Marsom, Saturnom, Plutonom, Jupitrom).

Read More »