Vstop Sonca v škorpijona

Scorpio
Sonce je že na zadnji, kritični stopinji zodiaka in čaka na vstop v škorpijona. Iz tematike odnosov se premikamo v tematiko kralja podzemlja, škorpijona.
 
Tako kot v naravi vse čaka na zimsko preobrazbo, tako tudi ljudje čutimo potrebo po umiku, ko sonce vse manj sveti in se tema daljša.
 
Škorpijon je mojster globin naše duše, navsezadnje vlada naši duši, in jo pelje čez velika ter različna potovanja, vsa niso vedno najlepša, nekatera nas znajo za vedno zaznamovati. Vedno pa obljublja rast posameznika, če ne na lep način, pa tudi na bolj turbolenten način.
Trenutno je škorpijonov vladar, Pluton, v kozorogu in skupaj s Saturnom ter Jupitrom (oba bosta decembra zapustila kozoroga) nas stiskajo, tako na kolektivni kot tudi osebni ravni. Stvari se morajo poslabšati predno se lahko izboljšajo, da se korenita sprememba dogodi. Tako funkcionira kozorog. Ne pomaga, da sta Mars in Merkur še vedno retrogradna. Naše misli in dejanja niso vedno usklajena. Zdi se, kot da je ves kozmični orkester neuglašen. Škorpijon tu ponuja rešitev v odmiku in iskanju sebe in svoje intime. Da v vsem zunanjem kaosu, ponovno damo sebe v ospredje. Dajajmo v ospredje dele sebe, ki jih ne želimo predrugačiti. Vsi naši upori, racionalni izgovori zakaj se upiramo spremembam, nam služijo kot odskončna deska za notranjega detektiva.
 
Škorpijon je mojster terapije in veliki »mučitelj« da naredimo notranje delo, takrat ko nas izkušnja sama v to prisili.
 
Da se ne poslovim na mračno noto, škorpijon vedno daje luč na koncu tunela. Skozi svojo preobrazbo zrastemo, obogatimo in navsezadnje postajamo močni, neomajani ter pripravljeni na vse morebitne izzive, ki nam jih življenje prinese.
READ NEXT  Modra luna in vsi sveti
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Book a reading

I offer a variety of astrological chart readings both in person or online