Nova luna v Tehnici 2020

Moon

Še malo nas loči do prazne oz.nove lune v Tehnici.

Tokrat je lunacija zelo intenzivna, saj ne samo, da je poudarjen kardinalen princip vpletenih planetov, napeti so tudi aspekti med njimi (med luno, Marsom, Saturnom, Plutonom, Jupitrom).

Velikokrat rečemo, kakor zgoraj, tako spodaj. In v našem vsakdanjiku se to sedaj dramatično izraža.

Mars in Merkur sta še vedno retrogradna, jeza in naveličanost vsega se stopnjuje. Merkur vnaša zmedo in zmote v komunikaciji, zato ne preseneča, da smo na kolektivni ravni zmedeni, naveličani ter na robu obupa.

Leto 2020 je astrološko pestro in še marsikaj nas čaka do konca leta.

Čas prazne lune, ko jo na nebu ne vidimo, je čas koncev, in ob enem novih začetkov, saj močna konjunkcija med planetoma vedno nekaj končuje in nato pričenja nov cikel ustvarjenja. Rezultati se ponavadi vidni ob polni luni, tokrat na noč čarovnic!

Ker je luna v Tehnici, nas nagovarjajo teme partnerstva, medsebojnega sodelovanja ter terapevtskega dela ena na ena.
Pokukajmo v domače ognjišče, med naše odnose, kaj deluje in kaj ne. Tehnica harmonizira vse kar je v neravnovesju. Obenem pa se zavedajmo, da Tehnica tudi rada projecira svoj neizražen del sebe na druge. Rada obtoži, sama pa notranjega dela ne stori. Za Tehnico so odnosi prostor, kjer ji vedno zrcalijo notranjo sliko odnosa, ki ga ima s seboj. Z retrogradnim Marsom v ovnu ji to delo ne ubeži in se mora soočiti s svojo senco.

Zato mirno skozi to burno novo luno, počakajmo, da nevihta pojenja, ter spravimo kolesje ponovno v zagon v začetku prihajajočega tedna.

READ NEXT  Polna luna v ribah 2020
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Full moon in pisces
Transits

Full Moon in Pisces

Astrologically intense months We are entering two astrologically intense months. It began with a full moon in the subtle sign of Pisces. Since yesterday we

Read More »

Book a reading

I offer a variety of astrological chart readings both in person or online